divendres, 20 de maig del 2011

ACAMPADA BARCELONA 20 DE MAIG

Declaració de principis Acampada Barcelona
Qui som a l’Acampada de Barcelona? Som gent que hem vingut lliurement i de forma voluntària, que després de la manifestació del 15 de Maig hem decidit seguir estar juntes i junts i ser cada vegada més en la lluita per la dignitat. No representem a cap partit ni associació. Tampoc ningú ens representa. Ens uneix el malestar per unes vides precàries per les desigualtats, però sobretot ens uneix una vocació de canvi. Estem aquí perquè volem una nova societat que doni prioritat a la vida per sobre dels interessos econòmics i polítics. Ens sentim trepitjats per l’economia capitalista, i ens sentim exclosos del sistema polític actual, que no ens representa. Apostem per una transformació profunda de la societat. I sobretot apostem perquè sigui la pròpia societat la protagonista d’aquest canvi. Creien que estàvem adormits. Que ens podien seguir retallant els drets sense que oposéssim resistència. S’equivocaven: estem lluitant i seguirem lluitant –pacíficament però amb determinació- per la vida que tots i totes mereixem. Hem aprés del Caire, d’Islàndia, de Madrid. Ara toca estendre la lluita i prendre la paraula.
Debats i xerrades confirmats per divendres 20 de maig 2011:
 A Plaça Tahir a les 10.00h i a les 18.00h ACTIVITAT OBERTA A TRAVÉS DEL DEBAT PÚBLIC: L’apoderament i l’activitat ciutadana . Xerrada amb Marta Llobet (treballadora social comunitària i sociòloga) i Silvia Ianitelli (treballadora social)
 Plaça Tahir a les 11.30h xerrada amb Manel Delgado: Què i com construir a partir d’això 
Plaça Islàndia a les 13.00h xerrada amb Ferran Cortés: Assemblearisme, autogestió i treball comunitari.
 Plaça Tahir a les 14.00h xerrada amb Alberto López Bargados: Les revoltes àrabs.
 Plaça Tahir 18.30h Xerrada amb Arcadi Oliveres i José Aristizábal: Crisi multidimensional, possibles causes i alternatives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada